Friday, February 17, 2012

Mata Lisa Surihani bengkak angkara apa?



Semua orang tahu yang bulan nie ahkak manis , Lisa Surihani yang cantik lagi cute miut nie akan mendirikan rumahtangga dengan abang dudas yang menjadi kegilaan aweks² di Malaysia nie , siapa lagi kalau tidak abang Yusri kita.. Pasti ramai cowok² dan cewek² hot di luar sana yang sedih dan frust bila dapat tahu akan hal ini.. Santai friends jangan sedih² doakan saja kebahagian mereka berdua..

Hrmmm waktu ini pasti ahkak Lisa kita sedang sibuk membuat persediaan hari bahagia mereka kan.Tapi dalam sibuk membuat persediaan , ada pula cerita yang kurang enak di dengar.. Mata Lisa Surihani bengkak.. Adakah kerana di tumbuk , terjatuh atau kerana ketumbit di mata..Nak tahu ceritanya sama²lah kita tonton Galaksi malam nie di tv9.. dekat di hati huwawawa...

Uollsss rasa ianya sekadar gimit semata² atau ahkak Lisa kita memang x sihat.. atau dia memang di timpa musibah..Harap ianya sekadar ketumbit di mata saja..x kan la ahkak Lisa yang sweet nie nak bertumbuk pulak kan! pape pun nantikan galaksi malam nie..segala persoalan pasti akan terjawab...

Mata bengkak pun tapi tetap comel...

TERJAH : Buru artis video ghairah tersebar! / Tiz Zakiah nafi dakwaan! / Artis jelita jawab gambar bersama arak tersebar! / Mata Lisa Surihani bengkak angkara apa? / Kenapa Zizan marah? / Neelofa tangkis cinta Hans / David Teo tampil jawab kontroversi / Isu persatuan artis! / Gosip Rock Kiah Propa bikin panas! / Ayai 6 tahun terseksa! / banyak lagi yang panas!. PERHATIAN : Kami tiada masa hentikan kontroversi, kerana inilah GALAKSI....medan sensasi!.  

Note: Tagline Galaksi kasi panas line saja..pasti ramai yang tidak setuju kan!
Kredit gambar: abang rambut gertak.. 




kisah kehidupan Sinar Raudah

8 comments:

♥cmª shIemª♥ said...

suka dia ni..comey~
betul ke mata die bengkak tu?

KhaiRin : anies said...

excited kot smpi x leh tido mlm

Peri PiA said...

sensasi,panas

hihi kiah propa tu mmg xtahan kelako

Cik Rose Cute said...

kesian lyssa..darah tgh manis tue..

ratusiput said...

ye la kan takkan yusry lak tumbuk ehehe...takut terlupa je mlm kang...takpe kalau terlupa akak up entry k :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Klu ikut kata org2 tua zmn dulu, bengkak di mata... terkena kencing lipas. Wallahualam.

norhidana said...

mcm2...semoga perkahwinan yusri kali ni kekal hingga ke akhir hyt

Anum said...

ala nape je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger