Thursday, January 6, 2011

Tanda-tanda luaran rahim terbalik ( Retroverted )


Sebelum aku meneruskan sambungan entry ini.. Rasanya better aku jawab pertanyaan adik Nurlailatul Anuar terlebih dahulu. Akak amy jawab mengikut apa yang akak tahu ye dik selebihnya cari lah di google ok.



Tanda-tanda luaran bagi mereka yang mengalami masalah rahim terbalik nie , sakit sengugut yang kuat setiap kali di datangi haid..Sakit sengugut kuat yang di maksudkan setiap kali datang bulan anda perlu mengambil ubat untuk mengurangkan kesakitan itu. Kerap mengalami sakit belakang sama ada semasa di datangi haid atau tidak..Kerap membuang air kencing atau sakit semasa membuang air kecil.. Haid yang singkat dalam dua ke tiga hari saje dan bagi mereka yang telah berumahtangga pula akan terasa sakit semasa bersama. Selebihnya bolehlah rujuk di blog doktor pakar sakit puan akak > Dr. Shah Reza Johan Beliau lebih arif menjawabnya..




********************


kisah kehidupan Sinar Raudah

13 comments:

ieda said...

uishhh gud info nie dikk thanx :))

niesz said...

kak, tkut la bc..huhu..but thanx for sharing kak.. :)

me suya said...

http://laloquee.blogspot.com/2011/01/steamed-orange-recipe-for-cough.html

ni ade cara mudah gak untuk batuk..kalau rajin akak try la

sudirman said...

ALL-entri baru..hadiah wang tunai menanti..jom tgk blog sya http://sudirman1809.blogspot.com

Zaidah said...

orang yang rahimnyer terbalik nie pun tak bleh dapat baby....

Peri PiA said...

salam

berkait dgn masalah sengugut juge ye

kakchik@ella said...

thnks for sharing Amy ..

SYaMiLa said...

kalau dah rezeki, rahim ygg dah diikat pun boleh pregnant..

My recent post "Tamat Sudah Syamila’s GA "

YanaMIB said...

great info..thanks kak..nk cari sendiri al-femalas..haha..=P

Normaliza said...

O..ada gak senggugut sampai kena makan ubat, sakit belakang..tapi sakit masa buang air tu tak pulak. risau gak..

eima said...

member aku ade simpton tu ... die dah kawen sama ngan aku tp tak de anak lagi ..mayb die rahim terbalik..tp tak mo pi check ...

zura@iwan said...

sy pon riso gk dl...ada sgugut....dh cek dok...x de mslh

alexa yussida said...

macam dah kaunter pertanyaan dah kak..hehe..gud info sis:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger